O NAMA

O NAMA

Upravo je ta rastuća brojka bila povod organiziranja 1. GinIstra Festivala u Rovinju 2022. godine koji je oduševio publiku, ali i struku. Stoga su pozitivni dojmovi bili povod za organizaciju i 2. GinIstre na kojoj će, zbog velikog interesa, sudjelovati preko 30 proizvođača ginova iz svih dijelova Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije. 
GinIstra

GINISTRA 2022

Veoma uspješno prošlogodišnje izdanje festivala GinIstra koje je privuklo oko 1500 posjetitelja, ove se godine vraća u Rovinj u novom ruhu.

Naime, organizatori su već najavili kako će 2. GinIstra trajati dva dana, odnosno održat će se 6. i 7. listopada 2023. godine, no to nije jedina novost.
Ovogodišnje izdanje istarskog festivala gina održat će se u novom prostoru pa tako domaćinom postaje Stara tvornica duhana Rovinj.

Upravo će se tamo početkom listopada posjetiteljima predstaviti brojni izlagači koji će ove godini stići i izvan granica Lijepe naše pa organizatori s ponosom najavljuju kako GinIstra poprima međunarodni karakter.

Tako će izlagači iz Hrvatske i ostatka Europe koji se bave proizvodnjom, prezentacijom i prodajom gina imati priliku tijekom dvonevnog druženja u Rovinju poslušati zanimljive panel rasprave i sudjelovati u radionicama s naglaskom na ovo sve popularnije piće – gin.

Uz sve navedeno, posjetitelji će imati priliku uživati u bogatom glazbenom programu koji će pratiti program festivala tijekom dva dana, a tko će sve zabavljati proizvođače i ljubitelje gina u Rovinju bit će poznato uskoro.

Dodajmo još kako od sljedećeg tjedna kreću prijave za izlagače.
„Prvi vikend u listopadu rezervirajte za posjet Rovinju kako bi svi zajedno uživali u ginu na 2. GinIstri!“, poručili su organizatori.
GinIstra
GinIstra
Copyright © 2024 GinIstra